Sulinetwork 2014

Az infokommunikációs technológia oktatási alkalmazásai iránt érdeklődő pedagógusok, az Educatio Nonprofit Kft. Digitális Pedagógia Osztálya által szervezett Sulinetwork 2014 Konferencia keretében immár hetedik alkalommal ismerkedhettek meg a digitális írástudáshoz kapcsolódó korszerű módszertani fejlesztésekkel, eszközökkel. Az idei évben október 17-19. között Győrbe invitáltuk a pedagógusokat.

Az első nap plenáris előadásain a rendezvény résztvevői bepillantást nyerhettek az oktatási konstrukciókhoz kapcsolódó támogató rendszerekbe, szolgáltatásokba, megismerhették a TÁMOP 3.1.1. II. szakasz XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció) kiemelt projekt keretében megvalósuló IKT módszertani fejlesztéseket.

A második és harmadik nap workshopjain a résztvevők olyan gyakorlatra épülő foglalkozásokon vehettek részt, amelyek során ötleteket kaptak a digitális tananyagok, korszerű eszközök tanítási gyakorlatban történő célszerű felhasználásához. A különböző területekről, intézménytípusokból érkező pedagógusok bővíthették szakmai ismereteiket, és megoszthatták szakmai tapasztalataikat a digitális írásbeliség fejlesztésének jegyében.

Az IKT innovatív alkalmazásait felvonultató Sulinetwork 2014 célja, hogy találkozhassanak egymással az IKT oktatási célú alkalmazása iránt érdeklődő pedagógusok, szakértők és döntéshozók.

A galériát a képre kattintva érhetik el. A bal felső sarokban indíthatják el a diavetítést, vagy a kép jobb oldalán léptethetik tovább az egyes képeket.

Találkozzunk ismét a Sulinetworkön!

Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Digitális Pedagógiai Osztály

A konferencia támogatója:A különdíjak támogatói:


A projekt megnevezése:
XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció)
TÁMOP-3.1.1-II/1-2012-0001

AppStore Google play